Jual Produk Acnes

Yang belajar di mana epidermis luka adalah berbudaya semasa semakan pembedahan mendedahkan bahawa 16 18 orang-orang yang terlibat telah P. jerawat jangkitan, walaupun hanya 7 12 wanita subjek telah diuji dan positif . Studi lebih lanjut juga telah mendapati bahawa lelaki seks dan sebelumnya implan palsu yang besar faktor-faktor risiko untuk P. jerawat jangkitan . Lelaki kecenderungan telah dikaitkan dengan habitat P. jerawat di folikel rambut, dan oleh itu atas badan lelaki akan rumah yang lebih bakteria . Di samping itu, ia telah mendapati bahawa setelah bahu arthroplasty, orang-orang telah risiko lebih daripada 2.5 kali lebih tinggi daripada wanita .

acnes

Ia mengikuti pengedaran kelenjar dalam badan, dan oleh itu bentuk di muka , sepanjang garis rahang, leher, dada dan kembali . Penyakit yang menyatakan dirinya sebagai putih komedo, kepala hitam, sederhana jerawat atau radang jerawat. Patogenesis jerawat adalah rumit; Ini terjadi akibat hormon ketidakseimbangan, yang membawa berlebihan air yang tinggi, disertai dengan hyperkeratinization folikel saluran. Pengumpulan kulit mati dan lemak membuka jalan untuk Cutibacterium jerawat (C. jerawat) folikel meningkatkan penjajahan dan seterusnya melepaskan radang mediator . Ini produk boleh mengganggu folikel dinding dan menyebabkan radang oleh neutrophil chemotaxis .

Pembentukan P. jerawat biofilms pada implan menekankan pentingnya vortex / sonication untuk memisahkan mikroorganisme dari budaya. Oleh itu, sonication prosedur yang harus secara rutin digunakan untuk semua jenis implan untuk memperbaiki diagnosis implan-berkaitan jangkitan yang disebabkan oleh P. jerawat. Juga, gangguan periprosthetic sampel jaringan memperbaiki diagnosis, sebagai pengikut sel-sel yang terpisah dan dibuang . Jika tidak, baru molekul kaedah untuk implan-berkaitan jangkitan boleh dibangunkan di masa depan untuk membolehkan cepat dan sensitif pengesanan P. jerawat. Selain itu, ini adalah teknik tidak dipengaruhi oleh sebelum ini diberikan antibiotik. Ini teknik baru yang akan juga dapat mengesan serangan virus atau antibiotik gen rintangan dan tertentu mRNA untuk membezakan yang aktif dari terpendam atau sebelumnya jangkitan.

Selain kekeliruan patologi, P. jerawat juga disyaki sedang berhati-hati terlibat dalam selepas pembedahan jangkitan, palsu kegagalan dan, yang lebih baru-baru ini, radang lumbar saraf akar utama untuk linu panggul. Jerawat bakteria terdedah kepada pelbagai bakteria molekul dari farmaseutikal dan sumber-sumber semulajadi. Yang paling biasa digunakan antibiotik untuk merawat jerawat vulgaris adalah erythromycin, clindamycin, doxycycline, dan minocycline. Jerawat bakteria, termasuk quinolones, cephalosporins, pleuromutilines, penisilin, dan sulfonamides. Jerawat boleh memainkan peranan dalam keadaan lain, termasuk SAPHO sindrom, sarcoidosis dan linu panggul. Ia juga berpikir untuk menjadi besar bakteria sumber neuroinflammation dalam otak penyakit Alzheimer.

Ia juga diketahui bahawa P. jerawat menghasilkan chemotactic faktor , proinflammatory cytokine-mendorong faktor (et al Smith., 1995) dan untuk mengaktifkan langsung dan tidak langsung melengkapi laluan (Webster et al. Kembali ke tahun 1978). Apabila radang merebak ke lapisan bersebelahan kelenjar folikel, ia dapat memicu reaksi berantai yang membawa beberapa saling luka-luka yang dipanggil sinus. Kajian oleh Hoffler et al. telah mendedahkan perbezaan dalam produksi enzim yang berbeza dengan propionibacterium diasingkan dari jerawat luka-luka untuk bakteria diasingkan dari sihat kawalan. Kajian ini penting dalam membezakan antigen bakteria yang menyebabkan sihat kawalan untuk menghasilkan perlindungan respon imun dan orang-orang yang mungkin terlibat dalam patogenesis. Selain dari sasaran aktiviti di jerawat, P. jerawat memainkan menarik peranan di udara yang microbiome kulit, berinteraksi dengan yang lain kulit mikroorganisme seperti Maka epidermidis, badan manusia pyogenes dan Pseudomonas spesies.

EradiKate ® Jerawat adalah tempat layanan dan harus digunakan untuk jerawat secara langsung sebelum pelembab produk. Selepas menggunakan EradiKate ® Jerawat, anda boleh menggunakan minyak pelembap atau pelembab pilihan anda ke seluruh wajah anda dan mengelakkan kotoran dengan EradiKate® Jerawat. Preskripsi krim topikal seperti retinoic asid atau resep gel sering lebih kuat daripada over-the-counter rawatan. Gel berfungsi sebagai agen bakteria yang menghalang rintangan jerawat yang menyebabkan bakteria untuk antibiotik. Jerawat Propionibacterium adalah gram-positif kulit manusia yang lebih suka anaerobik pertumbuhan syarat-syarat dan terlibat dalam patogenesis jerawat . Jerawat adalah salah satu yang paling biasa penyakit kulit dan memberi kesan yang lebih daripada 45 juta orang-orang di Amerika Syarikat.